Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

A TritonLife Csoport hazánk egyik legnagyobb, leggyorsabban fejlődő, országosan terjeszkedő járó-, és fekvőbeteg ellátással, valamint képalkotó-, és laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltatója.

2023 végére  több, mint 30 milliárd forint nettó árbevétel mellett, összességében már évi 12.000 műtétet végeztek különböző szakterületeken, és közel félmillió orvos-beteg találkozás történt. A csoport által foglalkoztatott szakdolgozók száma 2023-ban 2.400 főre emelkedett.

A TritonLife Csoport dinamikusan terjeszkedik a vidéki nagyvárosokban is, fokozatosan az egész országra kiterjesztve minőségcentrikus kiválósági központjainak működését. A fejlődés dinamikáját jól mutatja, hogy az idei évben már 10 városban (Budapest, Budaörs, Debrecen, Eger, Kaposvár Szeged, Veszprém, Hódmezővásárhely, Miskolc, Sopron) 18 helyszínen van jelen a csoport komplex szolgáltatásaival. A helyszíneken belül 8 komplex (járó- és fekvőbeteg, diagnosztika) ellátást végző kórház, 3 diagnosztikai és járóbeteg szolgáltatásokat is végző egység, továbbá 7 járóbeteg ellátó központ található. Fentieket egészíti ki a cégcsoport országos laborhálózata, gyógyszertára és logisztikai hálózata.

A csoport a betegbiztonság érdekében komoly beruházásokat eszközölt saját intenzív kapacitásának megteremtése érdekében, így pl. a TritonLife Róbert Magánkórházban működik az ország egyetlen emelt szintű (PIC II) koraszülött intenzív osztálya.
A TritonLife csoport az államilag akkreditált szakorvosképzésben is részt vesz gyakorlati helyszínként több fontos szakterületen, ami egyedülálló a magánszolgáltatók között, így pl. aneszteziológia-intenzív terápia, sebészet, szülészet-nőgyógyászat, csecsemő, -és gyermekgyógyászat, újszülött és patológiás újszülött gyógyászat, labordiagnosztika, valamint plasztikai-, és égés sebészet szakmákban fogadhatnak szakorvosjelölteket különböző idejű gyakorlati részképzésekre, gyakorlatilag oktató kórházként működve.

Az új helyszínek megnyitása mellett a cégcsoport szakmai kiválósági központokat hoz létre, az adott terület nemzetközi hírű orvosainak bevonásával, így létrejön minden szakmában egy kvázi országos kórházi osztály és a centrumok kiszolgálása érdekében az egész országra kiterjedő ellátórendszer. Ennek köszönhetően több vidéki városban is a legmagasabb és egységes szakmai minőséggel találkozhatnak a betegek a TritonLife magánklinikákon.

Széchenyi 2020