Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

A TritonLife Csoport hazánk egyik legnagyobb, leggyorsabban fejlődő, országosan terjeszkedő járó-, és fekvőbeteg ellátással, valamint képalkotó-, és laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltatója.

2022 végére 17,5 milliárd forint nettó árbevétel mellett, összességében már évi 9.600 műtétet végeztek különböző szakterületeken, és 392.000 orvos-beteg találkozás történt intézményeikben. A TritonLife Csoport egész régiók járóbeteg és egynapos sebészeti ellátásáért felel, Budapesten a három nagy járóbetegközpont mellett átadás előtt áll a harmadik magánkórháza, valamint megkezdte tesztüzemét központi laboratóriuma. 

TritonLife Csoport dinamikusan terjeszkedik a vidéki nagyvárosokban is, fokozatosan az egész országra kiterjesztve minőségcentrikus kiválósági központjainak működését, ezzel az állami ellátást is segítve. A TritonLife központjai országszerte már 10 városban - Budapest, Budaörs, Debrecen, Eger, Kaposvár Szeged, Veszprém, Hódmezővásárhely, Miskolc - és 16 helyszínen elérhetők. Jelenleg már 8 magánkórház, 10 járóbeteg klinika, laborhálózat, és 3 új radiológiai diagnosztikai központ szolgálja a TritonLife csoport ügyfeleit. 

A TritonLife Csoport által foglalkoztatott orvosok és szakdolgozók száma 2022-ben 40 százalékkal, 1.157 főre emelkedett, melyből 402 fő alkalmazott és 755 fő szerződéses szakember.

Széchenyi 2020