Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

A MedAlliance Holding a TritonLife márkanév alatt építi egészségügyi szolgáltató csoportját, rövid idő alatt a hazai magánegészségügyi piac meghatározó szereplőjévé vállt. Tagvállalataink konszolidált árbevétele 2019-ben eléri a 4 milliárd Ft-ot. Legfőbb célunk az akvizíciók, azaz vállalati felvásárlások, és organikus fejlődés kombinációjával elért gyors növekedés, mellyel hozzá kívánunk járulni a magyar magánegészségügyi piac tisztulásához, fejlődéséhez, a hozzánk forduló és bennünk megbízó ügyfeleink egészségi állapotának megőrzéséhez és javításához, valamint egészségügyi szakszemélyzetünk itthon tartásához és/vagy hazahozatalához.

A TritonLife Holding alapítói, tulajdonosai, és igazgatósági tagjai mind olyan magyar magánszemélyek, akik korábbi karrierjük során már bizonyították rátermettségüket, egyenként 10-30 éves szakmai tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkeznek a saját szakterületükön. Most egy csapatként dolgozunk azért, hogy a TritonLife kiemelkedő szerepet érjen el a régió egészségügyi ellátórendszerének fejlődésében.

Alapelvnek tekintjük a minden tekintetben legális, és etikus működést. Kiváló minőségű, magas szakmai színvonalú – mindig a legújabb és leghatékonyabb nemzetközi orvosi szakmai protokollokon nyugvó – gyógyító-megelőző szolgáltatás nyújtásával hozzá kívánunk járulni a régiónkban élő emberek egészségi állapotának megőrzéséhez és javításához.

Pácienseink és ügyfeleink érdekeit mindenek elé helyezve, orvosi szakmai munkánk során csak ún. „evidence-based”, vagyis a nemzetközi orvostudományi szakmai közélet által igazolt, elfogadott, tudományos eredményekkel szilárdan alátámasztott beavatkozásokat végzünk.

Hisszük, hogy legfőbb érték az ember. Ennek megfelelően fordulunk a bennünk bízó és hozzánk forduló ügyfeleink felé. Ugyanakkor nagyra becsüljük a nálunk, ügyfeleink érdekében és értünk is dolgozó orvosainkat és szakdolgozóinkat, ezért arra törekszünk, hogy mind anyagilag, mind pedig szakmailag megkapják a megfelelő elismerést és hosszú távú fejlődési lehetőséget.

Fontos számunkra, hogy növeljük a tagvállalataink hatékonyságát, jövedelmezőségét maximalizáljuk, és az egyes vállalatok közötti szinergiákban rejlő lehetőségeket kiaknázzuk.

MedAlliance Holding