Bemutatkozunk

Bemutatkozunk


A TritonLife csoport a hazai magánegészségügyi szektor leggyorsabban növekvő, és vezető szereplője, melynek tagvállalatai nagyon komoly hangsúlyt helyeznek az ellátás minőségére, és az ügyfél-, valamint dolgozói elégedettségre. Végső és legfontosabb célunk, hogy felépüljön országos, integrált járó-, és fekvőbeteg ellátó rendszerünk, minimum 2 budapesti és 10 vidéki magánkórházzal és járóbeteg klinikával fedve a budapesti és vidéki ügyfeleink igényeit. Elsődleges célunkat jól megtervezett vállalati felvásárlások, organikus növekedés, illetve új beruházások egyensúlyban lévő kombinációjával érjük el. Feltett szándékunk, hogy hozzájárulunk a magyar magánegészségügyi piac érettebbé válásához és fejlődéséhez, végső soron a bennünk megbízó ügyfeleink egészségének megőrzését, vagy egészségük helyreállítását szolgálva, miközben itthon tartjuk, vagy hazahozzuk kiemelkedő szakembereinket, vonzó munkakörülményeket és feltételeket kínálva számukra.Kiemelkedő fontosságú számunkra a vonatkozó előírások, és jogszabályok betartása, miközben a legszigorúbb etikai és szakmai normák szerint tevékenykedünk.

A TritonLife csoport már most is jelentősen hozzájárul a régiónkban élő emberek egészségének megőrzéséhez és javításához azáltal, hogy a legmagasabb színvonalú, a bizonyítékokon nyugvó orvoslás elveire épülő, nemzetközileg elfogadott szakmai protokollok alapján végezzük tevékenységünket. A fentieken túl, fontos számunkra, hogy maximalizáljuk tagvállalataink hatékonyságát és jövedelmezőségét, a csoport méretei által biztosított szinergiákra építve. 

Több, mint 200’000 orvos-beteg találkozás, az évente a rendszerünkben született több, mint 1500 újszülött, és 2021-ben 8 milliárd forintos nettó árbevételünk bizakodással tölt el minket abban a tekintetben, hogy fenti céljainkat belátható időtávon belül elérjük.

Dr. Fábián Lajos Károly

Elnök

TritonLife csoport (MedAlliance Holding Zrt.)


Széchenyi 2020